Faciliteter

 Aktiviteter på plats, spelrum och TV-rum :

Entré till spelrum och TV- rum ligger på baksidan av annexet . Det är tillgängligt från 08:00 till 20:00. Här finns biljardbord, bordtennis, ishockey, dart och fotbollsspel.

Intill finns ett rum med soffa och fåtöljer och ett urval av spel som Monopol, Trivial Pursuit, schack, spelkort etc. Här finns också en stor TV att titta tillsammans på.

Slappna av med underbar utsikt över älv och fjäll på grillplatsen utanför hotellet. Perfekt att sitta vid en värmande brasa alla årstider.

Kostnadsfria sommaraktiviteter

Badminton, boule och olika utomhusspel finns på gården, några cyklar finns att låna, bara fråga i receptionen. Elcyklar finns att hyra.

Kostnadsfria vinteraktiviteter

Snöskor, pulkor och sparkar finns att låna gratis, fråga oss bara i receptionen .

Vandringsled

Vi har lagt ut en liten naturstig i den omgivande skogen markerade med orange markeringar, en rundtur på 2,9 km.

Bastu och duschar

Bastun är tillgänglig från 08:00 till 20:00 . Observera att bastun tar ca 20 minuter att värma upp. Vänligen kontakta receptionen

Städning:

Rummen städas efter varje vistelse .

Om du vill ha daglig tillsyn och nya handdukar bara säg till. Vi bäddar gärna om med rena lakan till en kostnad av 100kr per person per gång .

Tvättservice 

Tvätt kan lämnas till oss i receptionen. Räkna med 24 timmar för att få dina plagg tvättade och torra till en kostnad av 100 kr/ maskin

Internettjänster

Wifi är gratis och finns i alla byggnader

Rökning:

Alla rum, allmänna rumsytor, restaurang och även utanför entréer är rökfria. Det finns askkoppar vid ”gamla entrén” på stora huset, vid ”rondellen” mitt på gården och vid grillplatsen.

Olyckor och skador:

Skador på rummet och inredning debiteras på räkningen .

Återvinning och miljön

På Knappgården vill vi göra allt vi kan för att bevara den vackra miljön runt oss. Vi använder  ledlampor och svanmärkta rengöringsprodukter. Vår värme  och vårt vatten värms av 2,5 km markvärme och 100% grön el från Dalakraft.
Självklart sorteras soporna och lämnas för återvinning.