Middag på Knappgården

Vi serverar en 3-rätters meny varje kväll när vi har boende gäster. Vi har inte öppet för ”drop in” men vid förbokning är även gäster som inte bor på Knappgården välkomna i mån av plats.

Ambitionen är att erbjuda mat som är lokalt producerad, t ex kött av älg, ren och annat vilt, fisk som är vildfångad eller odlad i närbelägna vatten, hemodlade grönsaker, bär och svamp plockade av oss själva eller av goda vänner som generöst bidrar med råvaror från olika delar av Sverige. Vi köper närproducerat och ekologiskt i första hand. Vi vill verka för en levande landsbygd i Sverige, där djur och människor ska må bra även i framtiden.

Middag serveras kl. 19.00 och bokas helst när ni bokar ert rum eller senast kvällen innan ankomst.

Trerätters middag, menyn varieras och bestäms först samma dag, pris 450 Kr/kuvert

För yngre gäster (under 12 år) erbjuder vi barnportion för halva priset. Vi tycker att barn ska uppleva samma kvalité och smakkombinationer som vuxna, bara i mindre portioner.