Middag på Knappgården

Vi serverar en 3-rätters meny varje kväll när vi har boende gäster. Vi har inte öppet för ”drop in” men vid förbokning är även gäster som inte bor på Knappgården välkomna i mån av plats.

Ambitionen är att erbjuda mat som i möjligaste mån är lokalt producerad, t ex kött av älg, ren och annat vilt, fisk som är vildfångad eller odlad i närbelägna vatten, hemodlade grönsaker, bär och svamp plockade av oss själva eller av goda vänner som generöst bidrar med råvaror från olika delar av Sverige. Vi köper närproducerat och ekologiskt i första hand. Vi vill verka för en levande landsbygd i Sverige, där djur och människor ska må bra även i framtiden.

Middag serveras kl. 19.00 och bokas senast samma morgon, eller låt oss gärna veta när ni bokar ert rum.

Trerätters middag, menyn varieras och bestäms först samma dag, pris 398 kr söndag – torsdag och 425 Kr fredag och lördag, när vi väljer de mer exklusiva råvarorna.

För yngre gäster (under 12 år) erbjuder vi barnportion för halva priset. Vi tycker att barn ska uppleva samma kvalité och smakkombinationer som vuxna, bara i mindre portioner.