Knappgården pandemistrategi

Information i Pandemitid gällande Knappgården

Hälsa och välmående bland gäster och personal av högsta prioritet för oss och vi vill att alla ska kunna känna sig trygga och trivas här.

Vi är noga med att alla som är på arbetsplatsen ska känna sig 100% friska och detsamma gäller våra gäster. Den som har sjukdomssymptom stannar hemma!
Vi handhälsar inte och håller armlängds avstånd till varandra.

Vi har utökat våra städrutiner och påminner om extra god handhygien.

Vi är ett litet hotell med 10 rum och denna sommar kommer det inte att vara fullbokat för att alla ska kunna känna sig trygga och hålla avståndet, speciellt i matsalen.

Våra gäster är här för att uppleva naturen och är kloka människor, så vi är övertygade om att hänsyn kommer att tas till varandra.

Städ
Utökade städrutiner då vi mer frekvent städar allmänna ytor, såpa och vatten är fortsatt vårt primära sätt att rengöra. Men bakteriedödande medel används dagligen på dörrhandtag och vid betalkortsterminal.

Frukost
Frukostbuffé serveras som vanligt. Men för att undvika trängsel och kö kan vi vid många gäster på hotellet duka upp delar av frukostutbudet på borden och man får som gäst hämta vissa saker på buffén.  Vi har möjlighet att ge frukosttider och / eller förlänga frukostens öppethållande.

Vid önskemål serveras en frukostbricka på rummet, meddela oss dagen innan!

Middag
Bordsservering som vanligt. Vi kommer att ha gäster vid färre bord än vanligt för avståndets skull. Men antalet gäster kan variera då en familj som ändå umgås med varandra kan sitta många vid ett bord.  Minst 1 m avstånd mellan sittande gäster.

Receptionen
Vid incheckning brukar det inte bli kö, men om det är människor i receptionen som håller på att checka in  eller ut så vänta gärna utanför eller i matsalen.

Förbättringar
Vi är tacksamma för tips från våra gäster om saker vi kan göra för att det ska kännas ännu bättre och tryggare här.

Om gäst visar symptom på influensa
Meddela oss Annika eller Kjelle +46730617240 / +46706086515, stanna kvar på rummet. Vi ska se  till att leverera mat och nödvändig hjälp.

Ring sjukvårdsupplysningen 1177 för råd.

I Särna finns Vårdcentral och Ambulans. Var inte orolig professionell hjälp finns att få.

Vid akut sjukdom ring 112