Faciliteter

 Aktiviteter på plats, spelrum och TV-rum :

Entré till spelrum och TV- rum ligger på baksidan av annexet . Det är tillgängligt från 08:00 till 20:00. Här finns biljardbord, bordtennis, ishockey, dart och fotbollsspel.

Intill finns ett rum med soffor och ett urval av spel som Monopol, Trivial Persuit, schack, spelkort etc. Här finns också en stor TV att titta tillsammans på.

Slappna av med underbar utsikt över älv och fjäll på grillplatsen utanför hotellet. Perfekt att sitta framför en öppen brasa alla årstider.

Kostnadsfria sommaraktiviteter

Badminton, boule och olika utomhusspel finns på gården, några cyklar finns att låna vänligen bara fråga i receptionen .

Kostnadsfria vinteraktiviteter

Snöskor, pulkor och sparkar finns att låna gratis, fråga oss bara i receptionen .

Vandringsled

Vi har lagt ut en liten naturstig i den omgivande skogen markerade med orange markeringar, en rundtur på 2,9 km.

Bastu och duschar

Bastun är tillgänglig från 08:00 till 20:00 . Observera att bastun tar ca 20 minuter att värma upp. Vänligen kontakta receptionen för att boka tid .

Städning:

Rummen städas efter varje vistelse .

Sänglinne och handdukar byts efter 4 dagar. Om du vill ha nytt sänglinne mera regelbundet, tveka inte att fråga oss. Vi bäddar gärna om och ger er nya handdukar till en extra kostnad av 100kr per person per gång .

Om du vill få tillgång till rengöringsmedel eller dylikt  för köket eller rummet  finns allt i städskåpet som ligger i  hallen  i varje ingång.

Tvättservice 

Tvätt kan lämnas till oss i receptionen. Räkna med 24 timmar för att få dina plagg tvättade och torra till en kostnad av 100 kr/ maskin

Internettjänster

Wifi är gratis och finns i alla byggnader

Rökning:

Alla rum, allmänna rumsytor och restaurang är helt rökfria och har röklarm.

Olyckor och skador:

Skador på rummet och inredning debiteras på räkningen .

Återvinning och miljön

På Knappgården vill vi göra allt vi kan för att bevara den vackra miljön runt oss. Vi använder lågenergi och ledlampor och svanmärkta rengöringsprodukter. Vår värme  och vårt vatten värms av 2,5 km markvärme och 100% grön el från Dalakraft.
Självklart sorteras soporna och lämnas för återvinning.